Sådan Får Du En God Ferie I Berlin

berlin

3 år siden |  0 comments  |  Norden

At rejse til Berlin er en rigtig god ide, hvad enten du er studerende, pensionist, familie med små børn eller skal på romantisk kærestetur. Byen har simpelthen noget for enhver, og følger du nedenstående simple råd kan du være sikker på at din tur bliver helt og aldeles fremragende.

Vælg et godt hotel


Det første der skal til for at du får en god tur er selvfølgelig at du vælger det rigtige hotel. Der kan være rigtig mange at vælge imellem, så sørg for at gør lidt research hjemmefra og se om du kender nogen der kan anbefale dig et godt hotel.

Find en billig flybillet (måske)


Okay, rådet her har måske ikke så meget med selve din ferie i Berlin at gøre, men det er stadig et meget godt råd og derfor får det også lov til at komme med. Det er nemlig sådan at man nogle gange kan være heldig at finde rigtig billige flybilletter til Berlin. Altså virkelig så billigt at man undrer sig over hvordan det kan lade sig gøre, vi snakker tur-retur for omkring 500 kroner. Det er billigere end at tage toget fra Jylland til København og tilbage igen.

Så hvis du ved hvornår du skal til Berlin eller hvis du har fleksible datoer så prøv at hold et vågent øje med de billige afgange og se om du kan være heldig at hapse sådan en. Så kan du bruge de penge du sparer på at spise ude et godt sted eller købe lidt ekstra tøj med hjem.

Der er dog også lige et "men". Det er nemlig sådan at man nogle gange kan være lidt mere uheldig med aflysninger på de der billige afgange. Så hvis du f.eks. rejser med børn eller kun skal være væk meget kort tid kan det være du skal overveje at tage et lidt mere sikkert selskab. Forsinkelserne sker sikkert ikke, men man kan være uheldig, så tænk på den lidt dyrere billet som din forsikring.

Se Berlinmuren


Man kan ikke tage til Berlin uden at se Berlinmuren, og sådan er det bare. Berlinmuren blev opført af Sovjetunionen som en del af den kolde krig, og blev et symbol på splittelsen mellem øst og vest. Byen blev splittet ad, venner og familier blev opdelt, og den historiske betydning af muren er svær at overdrive. Selvom det først var i 1991 at Sovjet endelig gav op er det da derfor også for mange nedbrydelsen af Berlinmuren i november 1989 der står som afslutningen af den kolde krig. Synes at mennesker der danser og hopper på muren, som sidder og smiler og griner, familier der ser hinanden igen efter næsten 50 års splittelse. Det er meget stærke billeder, og når man står ansigt til ansigt med muren kan man da også for alvor mærke historiens vingesus over sig.

Se alle de andre spændende ting


Men Berlinmuren er jo ikke det eneste Berlin har at byde på. Nærmest tværtimod, for Berlin er så spækket med oplevelser at det kan være svært at rumme (og at nå) det hele på bare en ferie. Derfor kunne et af rådene til hvordan man får en god ferie i Berlin da også sagtens være at man skal komme flere gange. Nå, men når du har set Berlinmuren kan du jo f.eks. besøge Brandenburger Torv, Alexanderplatz - byens knudepunkt i øst, Bundeswehr - døde soldater siden 2. verdenskrig, Den nye Jødiske Synagoge - guldkuplen midt i byen, Gendarmenmarkt - byens smukkeste plads eller nogle af de mange andre seværdigheder der findes.

Det var vores bud på hvordan du får en aldeles fremragende ferie i Berlin. Har du flere gode råd så skriv dem gerne til os - og god ferie.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

miljøvenlig

Miljøvenlig chefkontorstol

By Nordisksyn.dk

Når man skal ud at vælge sin nye kontor stol er det vigtigt at man ikke kun tænker på hvad det koster her og nu, men også på hvad den totale omkostning er for hele miljøet. Og det er selvfølgelig ikke kun de eneste to ting du skal tænke på – der er o...
  • 2 år siden
  • |
  • 0 comments
  • |
  •   Norden
iphone6 pris

Hvad kommer den nye iPhone 6s til at koste

By Nordisksyn.dk

Apple kommer snart med en ny telefon. De gør det i gennemsnit to gange om året, men alligevel er det hver gang en kæmpe begivenhed i pressen, som om at det er noget nyt og revolutionerende. Rygterne svirrer i måneder forinden. Hvad finder de geniale...
  • 3 år siden
  • |
  • 0 comments
  • |
  •   Norden