Hvad kommer den nye iPhone 6s til at koste

iphone6 pris

3 år siden |  0 comments  |  Norden

Apple kommer snart med en ny telefon. De gør det i gennemsnit to gange om året, men alligevel er det hver gang en kæmpe begivenhed i pressen, som om at det er noget nyt og revolutionerende. Rygterne svirrer i måneder forinden. Hvad finder de geniale mennesker mon på denne gang? Bliver skærmen større? Bliver skærmen mindre? Kan jeg tale til den? Alle disse ting skriver kloge mennesker stolpe op og stolpe ned om. Og det er da også spændende at se hvad Apple mon finder på denne gang. Om de har en kanin at hive op af hatten - selvom der efterhånden er ved at være længe mellem kaninerne efter at den legendariske Steve Jobs ikke længere er med os.

Men det er spændende, det er sjovt, og her på siden vil vi selvfølgelig også gerne være med på legen. Og derfor har vi her kastet os over en længere analyse af hvad den nyeste iPhone 6s mon kommer til at koste.

Det samme som vi plejer


Desværre er der ikke så meget spændende at sige om prisen på den nye iPhone 6S. Den kommer nemlig med al sandsynlighed til at ligge på samme niveau som den har ligget de sidste par år. Det skyldes, ifølge iPhone-eksperterne fra http://6s-pris.dk/ som vi har talt med den hårde konkurrence der er på markedet. De andre store spillere som Samsung og HTC har alle priser der ligger på niveau eller under det som en iPhone koster, og selvom folk glædeligt betaler mere for en iPhone end for en konkurrerende telefon vil det være højest overraskende hvis Apple vælger at give prisen et ordentligt nøk opad.

Måske endda billigere?


Når nu prisen ikke stiger kan det måske endda være at den falder? Det er ikke en umulighed, og det kan ske i et af to scenarier:

Det første der kan ske er at Apple simpelthen erkender at deres telefon er for dyr i forhold til konkurrenterne. Apple har jo altid været ikonet på den perfekte smartphone og da iPhone kom frem var den da også lysår foran konkurrenterne, men siden dengang er der sket rigtig meget. Alt afhængig af hvilke parametre man måler på er iPhone faktisk ikke engagn den bedste smartphone mere men har måttet se førertitlen givet over til den også meget populære Samsung Galaxy. Det har betydet at Apples markedsandel er faldet år efter år efter år, og at de nu står mere med ryggen mod muren end nogensinde før når det kommer til markedet for smartphones. Og da de som sagt ikke har haft nogle reelle kvantespring siden Steve Jobs døde kan det være at det nu er tiden til at prisen skal ned.

Det er dog noget Apple 100% selv vælger og ikke noget de er tvunget til. Apples pengetank er enorm og de kan klare mange år med faldende salg og underskud på mobilmarkedet før det bliver et reelt problem for dem. Det bedste bud er da derfor også at Apple vælger at beholde den høje pris for at holde fast i eksklusiviteten, også selvom de isoleret set kunne tjene flere penge på deres smartphones ved at sælge dem billigere.

Den anden mulighed vi måske får for en billigere telefon er hvis de vælger at lave en light-udgave af telefonen som så kan være lidt billigere. Det har været forsøgt før men var ikke den store succes, og derfor er det også tvivlsomt om det er noget der kommer til at blive gentaget, men det er i hvert fald en mulighed.Så konklusionen må være at det mest sandsynlige scenarie til bliver mere af det samme, til den samme pris som vi plejer.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

berlin

Sådan Får Du En God Ferie I Berlin

By Nordisksyn.dk

At rejse til Berlin er en rigtig god ide, hvad enten du er studerende, pensionist, familie med små børn eller skal på romantisk kærestetur. Byen har simpelthen noget for enhver, og følger du nedenstående simple råd kan du være sikker på at din tur bl...
  • 3 år siden
  • |
  • 0 comments
  • |
  •   Norden
miljøvenlig

Miljøvenlig chefkontorstol

By Nordisksyn.dk

Når man skal ud at vælge sin nye kontor stol er det vigtigt at man ikke kun tænker på hvad det koster her og nu, men også på hvad den totale omkostning er for hele miljøet. Og det er selvfølgelig ikke kun de eneste to ting du skal tænke på – der er o...
  • 2 år siden
  • |
  • 0 comments
  • |
  •   Norden